söndag 15 juni 2008



Vi åkte till Borgholm igår på en liten utflykt hela familjen. Vädret var soligt och skönt och vi gick där och strosade. Det är verkligen en vacker sommarstad med gamla sekelskiftesvillor med stora glasverandor. Åh en sådan villa vill jag gärna ha en dag. Då ska jag sitta där och dricka kall hemmagjord flädersaft med is så det klirrar i gladen : )

Jag hittade de här fina sommarklänningarna där också. Perfekt till alla sommarens tillställningar. Vi ska på konfirmation, dop och femtioårsfest nu i sommar.

I veckan var det skolavslutning i skolan för mina elever. Visst är det något visst med "Den blomster tid nu kommer" och skolavslutning. När vi satt där i kyrkan och alla var var finklädda, en del flickor hade blommor i håret, några pojkar var vattenkammade och förväntansfulla föräldrar och syskon satt i bänkarna - då var det som man själv satt där på skolavslutning när man var 8 år och sommarlovet väntade. Sommarlovet - det kändes som ett år långt och det var en härlig känsla!

Själv jobbar jag en vecka till innan det är sommarlov och semester.

Ha en bra vecka!

Kram Emma

fredag 6 juni 2008

Sommarbloggandet

Sommar. Smaka på ordet... Låter det inte för härligt! Sol, vind, bad, grillning, sköna vackra sommarkvällar, midsommar, blommor, vågskvalp, lata dagar...
Är det inte sommar så säg.

Som ni märkt har det inte varit många inlägg på senaste tiden. Det har varit mycket på jobbet som det brukar i maj och nu tar jag en bloggpause några veckor och njuter av sommaren.

Vi får se när vi syns igen, men kanske dröjer det inte länge. När väl sommarlovet är här så kanske jag sätter fart igen med bloggandet. Uppdatering 5 juli: Det dröjde inte länge innan bloggsuget kom tillbaka. När vardagen blir lite lugnare så finns tiden där igen. Härligt! Så fortsätt läsa och kika på bilder hos mig, det är bara roligt.

Tack för alla fina kommentarer jag fått! Ni är bäst!
Välkomna att kika in då och då.


Ha en skön sommar allihop!
Kramar Emma