onsdag 22 november 2006

På resa

I morgon åker vi till Örebro över helgen. Där ska jag bland annat passa på att kolla in deras inredningsbutiker. Rapport kommer lite senare. Ska passa på att gå på Panduro också eftersom det inte finns någon här. Vet i alla fall att jag ska gå på PK Design som är en inrednings- och presentbutik som bl a säljer fina saker från SIA och Villa Collection. Sedan blir det ett besök på CE Inne och Ute som ligger på Stallbacken i Örebro. De säljer saker från BRUKA och HILMA bland annat. Den butik jag ser mest fram emot är en liten antikhandlare som Ernst besökte i Nya Rum (kolonilottenavsnittet). Bobinen heter den. Det är ett paradis när man vill hitta gamla fina linnehanddukar med monogram, sockerlådor, andra allmogesaker och mycket mer. Vi får se vad jag kommer hem med!

Trevlig helg alla!
/Emma

3 kommentarer:

I min vackra värld sa...

Åh, Bobinen! Jag besökte Örebro för första gången i somras, och vi tittade bl a in i den antikaffären. Helt underbar var den! Köpte inget, men jag längtar tillbaka till nästa besök, får se när den kan bli av... Du får berätta om du hittar nåt fint där ;-).

an angel at my table sa...

Vad härligt det låter att gå i mysiga antik affärer och botanisera. Själv ska jag till Uppsala i helgen och då åker jag alltid till kupan. Fyndar varje gång.

Emma sa...

i min vackra värld: Det ska bli såå kul att gå dit. Vilken skattgömma! Jag lovar att berätta om jag hittar något.

an angel at my table: Hoppas du hittar några fina saker även denna gång!