söndag 12 augusti 2007

Vad tycker ni om sommartorpet?


Nu äntligen finns det lite tid att skriva ett inlägg. Det blev ju sommar igen trots att det inte såg så lovande ut ett tag. Sedan sist har familjen hunnit med en semesterresa, solat och badat, grillat med familj och vänner och njutit av den svenska sommaren : )
Det blir inte mycket TV-tittande för mig när det är sommar, men det som verkligen hör sommaren till och som inte får missat är ju Ernst och Sommartorpet.
Hur tycker ni att "torpet" har blivit efter att Ernst har svingat med sitt trollspö?
Jag älskar verkligen den stilen han inreder i! Jag vet inte om det har med färgerna eller materialen eller hur han lyckas få till möblering och inredningen eller om det är helheten i sig som gör det. Vackert och trivsamt blir det i alla fall. Själv gillar jag köket och det stora rummet nere mest.
Vad tycker ni?
Kram Emma

9 kommentarer:

vildängel sa...

Jag har faktiskt inte följt sommartorpet det här året så jag vet inte riktigt vad som hänt... :)

Christina W sa...

Vilken underbar blogg du har. Har kikat lite grann bara men gillar verkligen bilderna och layouten och sättet du skriver på.

Lusthuset sa...

Visst har det blivit fint. Det som jag gillar mest är den fantastiska ljuskronan som han hissar upp i taket. Tänk att kunna göra något så vackert av nästan ingenting. Och med den takhöjden. Rummet med braskaminen blev också jättemysig...och alla de gulliga små fåren.

Evasleva sa...

Ljust och fin. Men att ha sten i badrummet är det mest korkade jag någonsin sett! Hur äckligt blir inte det om ett halvår.
Ernst tänker mer på form än funktion. Han gör mycket fina saker tycker jag men de är oftast inte så praktiska :)

Jesso sa...

Jag gillar också den stilen han gör det i.Jag tror jag gillar maetrialen speciellt o kanske just att det inte det "vanliga"

Maria-Jag blommar sa...

Jag gillar hur Ernst inreder, men är kanske lite lite less på honom, eller de upprepningar som visas! Det var iallafall roligt att se sista avsnittet idag då man fick se så mycket före- och efter bilder.

lotta sa...

Sommartid blir det inte så mycket Tv-tittande för min del. Mord i Midsomer och Annes trädgård är de enda programmen jag försökt följa. Jag får titta ikapp mig i höst (web-tv) men jag har förstått att det varit en lyckad renovering av Ernst torp =)

Lallis sa...

Jag tycker också att det är jädrans snyggt:)
Kram Lallis

Kristina sa...

Ja, visst är det underbara program med Ernst...jag sitter klistrad... =)