onsdag 12 september 2007
Idag tänkte jag visa er vårt allrum uppe. Det allrummet hade gula tapeter med bård mitt på och grå nålfiltsmatta när vi köpte huset. Nu är det vitt på väggarna och ekgolv på golvet. Allrummet är så stort att det rymmer både vårt sovrum och ett extra tvrum med stor härlig soffa att krypa upp i! Utanför allrummet har vi en stor härlig balkong med kvällssol.
Soffan som är från IKEA och heter Göteborg har skön dunstoppning i kuddarna så den är så mysig att sitta i. Vi letade länge efter en soffa som tåler att sitta och fika i med två små barn. Helst hade jag nog haft en vit soffa, men insåg att då skulle sofföverdraget få tvättas dagligen. Så vi tänkte om. En blyertsgrå soffa blev det och vi är väldigt nöjda med den.


Rummer går i en vitt, grått och svart. Jag tycker att svart färg ger tyngd åt ett rum. Sedan är det fint att bryta av med några blommor i någon färg eller en kudde i en annan färg.


Härromdagen var jag ute i trädgården och plockade in rosa citrondoftande rosor och rosa kärleksört tillsammans med två slingor av murgröna. Det blev fint i en slät glasvad med sjösten i botten.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en stor kopp chai-te!

Vi ses snart igen! Klicka på bilden om du vill se den större!

Kram,
Emma

2 kommentarer:

Anna sa...

Vad mysigt det ser ut! Hösten inbjuder verkligen till att krypa upp i soffan bland alla mjuka kuddar och filtar. Mysigt!

Lime sa...

Åhh, vilket fint allrum! Blommorna är jättevackra. Visst är det lyx att ha en egen trädgård att plocka ur? Ha en skön helg!