onsdag 10 oktober 2007

Hösten är en tid för te tycker jag. På förmiddagen när lille A har somnat i sin vagn gör jag iordning en stor kopp chaite och sedan sätter jag mig här och kikar in hos er. Även om jag längtar till advent och allt det så gillar jag hösten - den krispiga höga klara luften, färgerna på träden, krypa upp i soffan och mysa, slänga undan gamla ledsna blommor och sätta fram växter i lila, silver, grönt och vitt.

Jag tycker hösten i mångt och mycket är lugnare än sommaren och våren. Det är skönt att slå av på tempot, unna sig en extra lång fika, lite mer tid åt saker man gillar...

6 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Ja det finns mycket man kan hitta på när hösten kommer. Att tända en massa ljus, vara inne och måla och läsa är lite mysigare just på denna årstiden tycker jag. Och att dricka te ;) Har börjat dricka Roiboos-te (som Mma Ramotswe gör i böckerna om Damernas Detektivbyrå) och det är lite annorlunda. Chai är oxå gott.
Kramis!

vildängel sa...

jag håller med dig - hösten är lite grann reflektionerenas tid. :D

Perlan sa...

Åhh tackar för paus musiken med Josh Groban. Hän är ju bara så underbar! :)
kram

Lella sa...

Håller helt med!
Och på något vis har det blivit mer framträdande med åren att höstan är en härlig tid för återhämtning OCH nystart. Som yngre tyckte jag att hösten var pest, ville ha sommar året runt. Har blivit klokare med åren ;o)
Jättefin bild du har tagit.
Kram

annaoco sa...

Tycker också att hösten är så himla mysig. Te klarar jag däremot inte av ;o) Ha det bra!

hus och torp sa...

Åh att gå in på din sida är som att kliva in på ett spa. Lugn musik och vacker miljö. Jag myser.