måndag 1 oktober 2007Så var det då oktober helt plötsligt. Denna tiden nu är bara en raksträcka fram emot advent och att få klä hemmet i adventskläder, tycker jag. Jag har redan börjar tjuvkika i mina advents- och jultidningar som jag sparar i en alldeles särskild mapp. Jag drömmer mig bort och längtar. Det är ju härligt och mysigt med levande ljus nu med när man tänder dem, men visst är det något speciellt att få tända advensljusen, värma på glöggen och dra in dofterna av apelsin, stearinljus, glöggkryddor och känna lugnet.

Tänk om två månader är det dagen innan första advent...

Bild från SIA.

7 kommentarer:

Lusthuset sa...

Jag har minsann också kikat i min julhylla. Ju mörkare det blir ju mer längtar man efter tända ljus och att göra det höstmysigt inne.
Ha det bra. Kram

vildängel sa...

ojoj, jag har inte ens börjat att fundera på jul ännu och vill nog helst inte göra det på ett tag än iaf...*S*

Lilla Blanka sa...

Ja, det är så mysigt med alla ljus och lyktor och alla dofter vid julen! I år skall jag ha en riktigt Gammeldags jul hemma :)
Kram

Agnetas shabby chic sa...

Hej Emma,Nu har jag tittat på din vackra blogg och njutit utav vacker musik därtill så mysigt...Kram

Hem & Harmoni sa...

Oh, nu började jag också längta när jag läste här...
:)
Kram Marie

lotta sa...

Åh vad skönt att höra fler som längtar efter advent.... jag gillar att pyssla ocn njuta av ljus och glögg och då gör det inget att det är mörkt på utsidan för det är ljus och varmt på insidan =) Ha det så bra 8`)

I nöd och lust sa...

Håller med helt och hållet! Längtar så mkt efter julen iår att det inte är klokt.