söndag 17 februari 2008

Utmanad


Jag har blivit utmanad av Lily, med den fina sidan Med mina händer...
Regler: Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg där den svarar på frågorna. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
Jag skulle fylla 19 år och det var fyra månader kvar till studenten. Jag var olyckligt kär, jag och min vän E gick på stan och spanade på killar och satt på vårt favoritfik och pratade och pratade... Man kunde lätt vara ute onsdag, fredag, lördag utan att vara trött. Det var en speciell tid i mitt liv!

2. Vad gjorde du för ett år sedan?
I februari för ett år sedan var jag mammaledig med lille A det var också en härlig tid. Jag kunde ta dagen som den kom och det kändes väldigt bra! Jag och A gick på babymassage och babysång. Vi hade mycket tid hemma och träffades med de andra mammorna och barnen i föräldrargruppen.

3. Fem snask du gillar?
Allt godis med fruktsmak, chips och dip, är ingen riktig chokladmänniska men choklad mer och mer faktiskt, kladdkaka med lättvispad grädde och saltlakrits.

4. Fem sånger du kan hela texten utantill?
Oj det var värre... det blir nog några barnsånger. Med två små barn är man väldigt inne i den världen : )

5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
Först skulle jag tänka efter vad som verkligen kändes viktigt. Jag tror att det är en sak att drömma hur det skulle vara och en sak att faktiskt ha så där mycket pengar. Men jag tror jag skulle betala av huset och lånen. Särskilt det där tråkiga, hemska CSN-lånet! Sedan skulle jag bygga om och renovera huset, jag skulle ta en shoppingweekend i någon storstad och bara lyxa och shoppa (utan att titta på prislappen haha). Jag skulle bjuda med mig familjen, syskon och föräldrar och åka iväg till ett varmt land och bara njuta av livet! Och sedan skulle jagdela med mig men också spara en hel del.

6. Tre dåliga vanor?
Blir lätt stressad (en ny "vana" som dykt upp). Sockerberoende. Avbryter ibland när folk pratar (men är en god lyssnare).

7. Fem saker du gillar att göra?
Umgås med min familj, inreda och pyssla hemma, planera bjudningar och middagar, laga mat och läsa kokböcker och sitta vid datorn (blogg, Photoshop och annat)

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
vita tubsockor, för korta byxor, kjolar med gummiband i midjan, orange och gult.

9. Fyra favoritsaker?
Min dator, alla mina väskor, min sköna säng och bilen.

Jag utmanar alla som känner sig manade att svara : )

2 kommentarer:

Lella sa...

Rolig läsning! De fem sakerna du ratar att sätta på dig börjar jag le åt, tänker mig allt tillsammans :o)
Tjing

Inredningsfanatiker sa...

Skoj att läsa!
Ha en go vecka!
kram petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem