måndag 27 juli 2009

Lavendel


I gårkväll när jag öppnade altandörren slog en doft av höst emot mig. Det var mörkt ute och det luktade fuktigt, blöt jord och svag rök som om någon hade eldat löv. Är det sant? Blir det ingen mer sommar? Jag hoppas att det kommer lite mer värme och sol i augusti än vad som varit i juli.När vi flyttade hit planterade vi flera lavendelplantor och nu efter fem år har det blivit en hel rabatt med härlig lavendel. Fjärilar och bin älskar dessa lila och härligt doftande blommor. Igår gjorde jag en krans av lavendel. Stommen är ett hjärta i kraftig ståltråd som jag köpte förra året och inte visste vad jag skulle använda till. Men med lavendel runt omkring blev den riktigt fin och dessutom doftar den gott.


Kram Emma

4 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Vad fint det blev. Jag har ett likadant hjärta som jag knutit mynta runt... :)

Ha det gott, kram Marie

Junitjej sa...

Svar: Jag hoppas verkligen att september blir varm och skön. Då känns det som att sommaren förlängs.

Anna sa...

Kommer visa fler bilder från lägenheten när jag får ordning, åker tillbaka om två veckor igen och då blir det fullt inredningsös!

Vilken fin krans du har pysslat ihop, skulle vilja ha något liknande på dörren in till lägenheten :) Kram!

disa sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室