tisdag 9 januari 2007

Vardag igen

Vardag igen. Nu är det slut med helgerna, festerna och ledigheten för den här gången. Nu är det vardag igen. Låter inte det lite tråkigt? Vardag låter som grått väder, fiskpinnar, storhandling och att ställa väckarklockan. Livet blir lättare att leva med ord som sovmorgon, fest, frukost på sängen, ta dagen som den kommer, lunch på stan och solsken. Men det är klart vardag också kan innehålla dessa företeelser...

Det blir väl lite vad man gör det till. "Man har inte roligare än man gör det" som det heter.Så varför inte lyxa lite i vardagen. Lyx behöver inte kosta något egentligen. Duka fint och tänd ljus, kranvatten smakar alltid bättre tillsammans med en citronskiva i ett vinglas, gå upp lite tidigare och ta ett skönt bad så går det lättare att möta dagen.

Carpe Diem!
/Emma

1 kommentar:

Lusthuset sa...

Håller helt med dig. Man måste ta tid att skämma bort sig. Just nu är det ännu viktigare när det är så mörkt och regnigt, men detta vädret har också ha sina bra sidor. Jag har just kommit in från en promenad. Det regnade men på med oöm jacka. Det var milt/varmt, doftade gott och fåglarna kvittrade.....ville faktiskt inte gå in.