onsdag 21 februari 2007

Håll ut, snart är våren här


Det talas om snöoväder i södra delen av landet idag. Nej inte mer snö tänker jag. Nu vill jag ha vår!! Fram med en solstol i söderläge och sola en stund, plantera vårblommor och lyssna till fågelkvitter. Våren för mig förknippar jag med doft av jord, solsken, den första fikastunden utomhus, ett hav av vackert blå scilla, vårlökar som tittar fram, äppleblom och fågelkvitter. På våren ligger hela våren, försommaren och sommaren framför en. Underbart!


Ha en skön dag!

/Emma

8 kommentarer:

Tonje sa...

Vår...ja det vil jeg ha.... HA en florr onsdag

Ingrid sa...

Så fint bilde! Det der minner virkelig om VÅR! Her blåser det skikkelig kaldt i dag og vi har snø.. så da kan det hjelpe å drømme om varmere tider..

hulukvarn sa...

jag håller med! inte mer snö...:)

maloppa sa...

Vi har precis fått snö, över 2 dm på en dag så mina julrosor och snödroppar ligger mjukt nedbäddade i väntan på töväder.
Underbar bild....

elin1976 sa...

Gleder meg veldig... Så fint bilde. Minner meg om våren. Jeg er kjempeklar for lysere tider her i nord:O)

Emma sa...

Det verkar som vi alla längtar efter sol och vår. Snön kunde väl kommit när det var advent och jul, då passar det med snötäcke. Men då var det 10 grader varmt och sol här nere. En sak är säkert, vädret rår man inte på. Ha en fortsatt bra vecka allihop!!
/Emma

Lusthuset sa...

Mmmmmm!!! Så underbart!!

Julie K sa...

Åja sånn vil man ha det nu. Jag lengtar som bare det. Tycker det er ljuvligt at sette seg ut på våren, och bare titta och drømme hur trædgården sakta førændrar sig : )