måndag 19 februari 2007

Nytt till sovrummet


Att krypa ner i rena, svala nymanglade lakan är ljuvligt. Kudden ska vara sådär perfekt fluffig av dun och täcket ska varken vara för varmt eller för kallt. Det ska vara alldeles lagom. I detta fina bäddset, Toile från Mio skulle i alla fall jag sova gott.

Ofta fylls sovrummet av en massa annat som kläder, böcker, post man inte hunnit läsa och i värsta fall datorn.


Lite lugn och ro är väl att föredra och varför inte ett och annat vackert doftljus på en hylla som sprider väldoft i rummet. Detta söta ljus med inspiration från 50-talets Italien sprider en härlig, feminin väldoft av rosenknoppar och vaniljbönor. Fler fina saker att inhandla hittade jag på Accessora.
/Emma

4 kommentarer:

Tonje sa...

Mmm jeg fikk lyst til å legge meg nå da jeg så det vakre sengesettet. Jeg er trøtt så det blir ikke så lenge til nå.Håper du får en flott tirsdag=)

Karna sa...

Ja takk til begge deler! Nydelig sengetøy, og ja jeg kjenner til at soverommet blir fylt opp av alt annet en fred og ro...bøker, blader og klær....

Blomman för dagen sa...

Fina lakan!Ser väldigt romantiskt ut.Ljus som doftar är alltid härligt.Gillar vanilj doft...mmmm!

Tilde sa...

Ja jag har också blivit så förtjust i de där lakanen,fastän jag har svårt att slita mig från de vita, men varför inte lite färg ,när allting är så vitt ute också.