söndag 11 februari 2007

Jag sätter mig här och vilar


För lite drygt ett år sedan upptäckte vi vattenläckan i köket. Golvet revs upp och fläkt sattes in för att torka upp. Den brummade dag och natt som ett tröskverk i tre veckor. Sedan lades ett nytt golv in i vårt kök och vi valde med omsog ut ett som skulle passa. Vi blev nöjda och framför allt glada att både lukt och fläkt nu var borta från husets hjärta. Men vad händer. Jo i förra veckan kan vi smått ana en ny vattenläcka, denna gången större än den första och mer omfattande. Det läcker från samma rör i köket. Fast på ett annat ställe. Det har stått där och läckt ett bra tag eftersom Anticimexkillens mätutrustning visar att golvet framför diskbänken är genomsurt! Vatten samlas ju inte på hög heller så det blir antagligen till att riva ut en del av bänkskåpen samt golvet igen. Denna gången skulle fläkten stå betydligt längre. Å vad jobbigt! Köket ska visserligen göras om, men att riva upp hela golvet hade vi inte tänkt.


Tänk om man kunde få sätta sig här och bli lite härligt uppassad, medan köket fixar sig i ett nafs. Ha en riktigt bra vecka!


/Emma


Foto: SIA Lustgården

6 kommentarer:

Lusthuset sa...

Stackars dig, jag känner verkligen med dig. Det är så tråkigt och deprimerande att riva upp och ha röra. Hoppas att det reder upp sig och att det blir jättefin och torrt sedan.

Tonje sa...

Huff da!! Så trist,for ett arbeid som venter på dere nå.Får bare håpe at det ikke har spredd seg og at det ikke skjer igjen.Dere får ha lykke til.Føler virkelig med dere.

For the love of country sa...

Så tråkigt gumman! :( Men du får tänka på hur fint det kommer bli sen när ni gjort om allt. Tröstekram från mig.

Lime sa...

Meen fyyy va tråkigt! Vattenläckor är ju inte det man längtar efter i första taget! Jaaa, sätt dig där och vila lite så länge du, i den vackra miljön på bilden.

Jenny sa...

Nä, fyyy va tråkigt! Jag är verkligen inte avundsjuk på er! Grymt! Skickar några stärkande alla hjärtans kramar till dig idag! KRAM

Emma sa...

Lusthuset: Tack, ja visst är det trist att ha rörigt och särskilt i köket.

Tonje: Tack vad gulligt!

for the love of country: Ja sedan kommer det bli ett fint vitt lantkök! Det ser jag fram emot!

Lime: Tack, ja jag sätter mig där : )

Jenny: Tack kram tillbaka!