söndag 3 juni 2007

Detaljer i trädgården



I helgen har vi varit ute i det fina vädret och bland annat grejat i vår trädgården. Den har blivit i ordning nu, när vi flyttade hit var det inte mycket gjort på flera år och det vi fick börja med var att rensa upp och ta bort massor. Nu har vi börjat det roliga med att forma den hur vi vill ha den. Jag vill ha olika rum i trädgården. Jag tycker vi har lyckats bra med det. Vi har en solig frukostuteplats som min sambo har gjort i ordning utav plattor av kalksten. I en halvcirkel bakom den växter rosa små rosor blandat med ljuvligt doftande lavendel. Jag ska när solen kommer fram igen ta ett kort på den. I ett annat hörn av tädgården finns sandlåda, gungor och bärbuskar som barnen kan vara i. Jag märker att det finns mycket mer att berätta om mina rum, kanske ska skriva om det i ett annat inlägg och ta lite bilder... ja så får det bli.

Jag fotade några detaljer i trädgården. Som ni vet vid det här laget gillar jag ju när det dyker upp oväntade saker på oväntade ställen. I den gamla arbetsbänken som stod i förrådet som nu står i köket, satt en låda. I den växter det nu vad som ska bli rosa härliga Malvor.


En liten hängade lykta som skapar ett välkomnande sken står vid uppfarten till huset. Fler lyktor ska det bli i veckan att hänga i vårt lilla äppleträd. Har varit och införskaffat glasfärger och limpistol.
Ha en toppensöndag! /Emma, som ska göra mig i ordning och åka till IKEA nu. Man ska bara ha värmeljus men kommer ut med hela kundvagn full av saker : )

6 kommentarer:

Perlan sa...

ni verkar verkligen ha en helt underbar trädgård! Skulle verkligen behöva ta tag i vår med och skapa lite mer rum känsla i den.. Just nu är det bara gräsmatta, och helt opersonligt känns det som. Men jag har inga gröna fingrar och tycker inte direkt om trädgårds arbete, så då blir det inte helt lätt!!
Kram

Lusthuset sa...

Att ha olika rum i trädgården är ju en dröm som man alltid strävar efter. Gulligt att mötas av en lykta som lyser, det är så välkomnande. Ha en fin vecka.

Anonym sa...

Hej vännen! kikade in för att se vad du nu fotat för fint! en charmig lite annorlunda blomlåda! såg jag bland annat,påhittigt! nu ska jag sova , kram o hej sålänge! /Elin

Bodil sa...

Hej! Vad fint det ser ut. Och vilken fin lyckta. Var har du hittat den? Jag skulle gärna vilja ha något liknande i vår trädgård! Kram,kram

Underbara Små Ting / Carina sa...

Vilken vacker lykta du har i trädgården och vilken kul idé att plantera i en gammal låda. Blir nog fint när det blommar där sedan.

Kram Kram
Carina

disa sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿