lördag 13 oktober 2007


Den här hyllan hittade vi på en loppis för 500 kr. Då var den blågrön och hade ett bakstycke. Nu är den vitmålad så klart och bakstycket är borta. De två vikterna fann jag på en höstmaknad nu för en vecka sedan. Det är en 2kg och en 1 kg.Hur hyllan såg ut innan kan nu se här. Dalahästen är en gammal jag hade som var röd och vit från Hemtex, som nu har fått bli vit.
I natt har det stormat och blåst riktig höststorm här, men idag är det soligt och lugnt. Perfekt för en ledig lördag! Ha en bra helg!
Kram,
Emma.

10 kommentarer:

lotta sa...

Snyggt med hyllan och smart att ta bort baksidan så man ser tapeten igenom. Läste ikapp mig lite och jag håller med dig om hösten - jag gillar den också och sitta inne och mysa, ta en kopp the osv. Härliga bilder du visar, ha en fortsatt härlig hösthelg =)

Lilla Blanka sa...

Vad fint det blev med hyllan..!
Kram

maloppa sa...

Jättefint, tänk va lite färg o fantasi kan göra....
Gillar din tapet skarpt det gör ju inte direkt ont att se mer av den. Smart att måla den hästen vit, jag har själv en del hästar av olika sorter. Barnen har täljt själva och målat dem och utstyrt dem med tyg och läderband - jättefina...

Evasleva sa...

Vilka fina burkar! Jag älskar gamla, vackra, slitna burkar att ha stående framme.

Lusthuset sa...

Sååå fiiin hyllan blev. Jättesnygg. Vilket fynd du gjorde, men så har du också satt din personliga prägel på den, det är det som är det fina tycker jag. Klär nog sin plats kan jag tro. Jag älskar också hösten. Ha det bra. Kram.

Mia sa...

å vad snyggt! både hyllan och dess innehåll..

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Kikade lite på hur den såg ut innan. Den var fin då också på något sätt, men blev klart bättre nu. Fiffigt att låta sprutlackera om luckorna. Gillar återvinningstänket. (Säger jag som nu håller på att blåsa ut hela köket...hihi)

David sa...

Hej! Vilken fin inredningssajt. Skulle du möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida och höra av dig!

Ingrid sa...

Så fin den hyllen ble! Den hvite hesten i hylla var også fin, jeg har sett den på flere svenske blogger. Lette etter en slik da jeg var i Sverige i sommer, men fant den ikke i noen butikk.

country-dreams sa...

åh vilken fin hylla du fyndat och vilka fina vikter och gammla burkar du hade. Ha en trevlig kväll