fredag 1 februari 2008

Fredagsmys


Det är fredagskväll och jag har jobbar i veckan. Jag vikarierar på en skola och så är det mycket jobb ibland och mindre ibland. Men jag har fått ett längre vikariat nu på 70% och det känns jättebra. Jag börjar på det om två veckor! Härligt!


Fredagskvällar för oss är lika med myskväll. Och myskväll är lika med en massa gott att äta. Min käre sambo har lagat en underbart god (GI vänlig) lasange med zuccini i. Sedan har vi nu bullat upp med annat gott till Let's Dance.


Jag försöker äta nyttigt och även om jag inte direkt behöver gå ner i vikt så känns det bra att dra ner på sockret och äta mer grönsaker och frukt. Det kan ju aldrig skada. Men de första dagarn var svåra för en sockergris som mig. Allt jag kunde tänka på var kladdkaka med grädde! :-)


Snart kommer bilder på vardagsrummet!


Som ni märker så blir det inte lika många inlägg nu när jag börjat jobba. Dagarna går åt till annat... Men ni ska veta att jag smyger in och kollar runt hos er så fort jag kan och jag är så glad att det fortfarande är så många som kikar in här. Fortsätt med det!!


Stor kram till er alla som besöker mig!

/Emma

Bild: Lånad från Tastline

1 kommentar:

Ulli sa...

Visst är det mysigt med fredagar! Då har man en hel ledig helg framför sig.

Ha en trevlig kväll!
Ulli