lördag 2 februari 2008

Inspirationskällor


Idag vaknade jag upp till solsken och eftersom det inte är någon snö här nere i söder så känns våren inte alltför långt borta! I går kvittrade fåglarna en stund på eftermiddagen och då kändes det ännu mer som vår.


Jag har varit runt och kikat på era sior och oj, oj vad mycket fint jag sett!! Annas hus på landet har förvandlar gamla påskägg till några fantastiska skapelser! Se själva om ni inte redan kikat in hos henne!


Sedan halkade jag in som på ett bananskal till Jennys vackra sida Vanilladreams and humblebees. Hon och hennes familj bor i en liten lägenhet, men oj vad hon har löst det bra. Hennes hem har en härlig blandning av inredning i vitt, loppissaker och vackra ting. Shabby chic compact living som hon själv uttrycker det. Kika absolut in hon henne. Bilden har jag lånat från hennes sida. Det är Jenny som har tagit den och den är från hennes fina hem!


Idag när jag nu fått så mycket inspiration och solen skiner, gräset lyser grönt och våren är inom räckhåll så känner jag för att "vårstyla" hemma! Jag vill köpa vackra tulpaner, skapa några vackra stilleben och fixa i ordning!


Ha en härlig helg och ta vara på ledigheten!


Kramar Emma

3 kommentarer:

Vanilla dreams and humblebees sa...

Hej! Vad kul att du tar upp mig som inspirerande blogg! :) Blev super duper glad så klart!

Kramar från Jenny
--<-@

bagateller.se sa...

Mm, visst är det härligt när man känner att man är fylld av inspiration! Har går det med den borttagna väggen? Nyfiken.. /Terese

Marie sa...

Visst är det underbart med all inspiration man får bland alla fina bloggar!

Trevlig kväll!
Kram Marie