lördag 19 maj 2007

Smygtitt på Sommartorpet

Jag berättade ju om IKEAs bok Älskade hem där det finns en familj som ställer till med fest i en gammal lada eller liknande. Om det gick skulle jag vilja göra om en lada från grunden och göra den till bostad. Därför blev jag så glad när jag såg att årets Sommartorp skulle handla just om en ladugård som Ernst gör om.

För alla oss som älskar Sommartorpet och tycker att det inte är någon riktig sommar utan programmet, kommer här ett klipp med smygtitt på ladugården som Ernst gör om denna gång. Klippet är från Nerikes Allehandas webb-tv. Klicka här för att se!
Sommartorpet börjar igen den 11 juni kl 20 i SVT 1 !!
Kram /Emma, som längtar så till Sommartorpet börjar igen!!
Foto: SVT

17 kommentarer:

Lusthuset sa...

Så roligt att se, har just undrat hur det såg ut. Läste till min glädje att det blir Sommartorpet i år. Saknade det så i fjol. Gillar också Ernst jättemycket, har fått försvara honom många gånger mot folk som inte förstår hans idéer utan bara tycker han är töntig. Det skall bli spännande att se vad han gör av detta, ser verkligen lite förfallet ut. Var på IKEA igår och köpte boken. Jättefin.

Emma sa...

Lusthuser: Vad bra att det är fler som gillar Ernst och hans idéer!

Anonym sa...

Håller med; kul att fler gillar Ernst och ser hans kapacitet! Fast jag tror att det är mest män som har de synpunkterna, då de känner sig lite hotade, eftersom han hanterar skruvdragaren lika flinkt som symaskinen. Det är grejer det!!!

Dalkullan

Drömskåpets Hanna sa...

Åh, så spännande... Vet du när det börjar sändas?

ninah-design sa...

Ååå jag skulle också vilja göra om en gammal lada eller ladugård till boende. Det skulle säkert bli så mysigt, så mysigt.

Fast jag vet inte när Sommartorpet börjar.

maloppa sa...

Tack så jättemycket för smygtitten, är även jag ett fan av Ernst. Anser att det inte finns något manligare hos en man än att kunna bejaka sin kvinnlighet.... Gillar stilen han inreder i skarpt. Vet du när det börjar och vilken dag o kanal???

Lotten sa...

Spännande att se fortsättningen... man fick ju ett par glimtar! ;-) Ernst är ju såå skön.... jag hyser en sorts hat-kärlek till den mannen så jag måste ju bara titta på sommartorpet :-D

En dag i sänder sa...

Måste erkänna att jag tycker Ernst är störtskön. Klart att jag inte gillar alla hans idéer men det mesta tycker jag håller hög klass. Min inredningsstil passar så bra ihop med hans stil (det svala och sköna). Ser verkligen fram emot årets Sommartorp. Ska bli kul att se vad han kan göra med ladan, enligt "förtitten" verkar det bli mer än bra :-D Längtar till 11 Juni. Kommer sitta bänkad vid tv´n då.

Åsa sa...

Tack för att du lade ut en smygtitt på sommartorpet här. Jag älskar det programmet. Ernst är bara så underbar med sina ideér om färg och form. Jag får sådan inspiration. Det blir en bra sommar i år!

Skrotmaja sa...

Jag har inte hittat hit förut, antagligen beroende på att jag är ny i bloggosfären. Nåväl, jag är glad att jag gjorde det. Din blogg är riktigt inspirerande!

Vi ses igen : )

Skrotmaja sa...

Jo förresten, jag lade till dig på min rykande färska blogg, tillsammans med andra bloggar som inspirerar mig. Hoppas du inte misstycker : ) Ha en bra dag!

Perlan sa...

Spännande! Allt som Ernst rör vid blir guld! :)
kram kram

vildängel sa...

Gissa om att jag kommer att följa sommartorpet! :)

Underbara små ting sa...

Vad roligt att se ! Javisst är ser även jag fram emot Sommrtorpet med Ernst... det är bra.

Kram Kram
Carina

Bodil sa...

Det hade jag missat. Jag hade ingen aning om att Ernst skulle göra intåg i ruta igen. Vad kul och tack för nyheten. Ska bli spännande och se vad han kan göra med den gamla ladan. Kram

Poppins sa...

Jag gillar verkligen Sommartorpet. Tycker att det mesta som Ernst inreder blir snyggt. Han skapar rum som är gjorda för att leva i, inte bara vara utställningsrum. Så jag ska titta på honom!

Emma sa...

Alla vi Ernsttokiga få räkna dagarna till han dyker upp i rutan.

Kramar Emma