fredag 18 maj 2007

Vackert ogräsKul att så många verkar gilla boken från IKEA!! Det är en bok man vill läsa med pennan i hand och ringa in sådant man tycker är snyggt och lägga lappar på sidor värda att bläddra tillbaka till. IKEA får se upp för det verkar bli åtgång på boken!

Det har blivit mycket växter på sistone här på sidan. Det har sina skäl. Dels är det ju snart sommar och utelivet hägrar och sedan är det ju så tacksamt att ta bilder på. Äntligen förstår jag mig på kameran lite bättre också så därför fortsatt bilder på växter.

Gul som solen och hatad (?) av alla gräsmatteägare. Rosen som inte är en ros utan ett ogräs. Maskrosen. När jag var liten gjorde jag maskroskransar och blåste på utblommade maskrosor. Nu har man hela gräsmattan full och faktiskt tycker jag att de är ganska somriga.

Kämpar ni sommaren igenom att få bort maskrosorna eller får de finnas i trädgården?


Kram / Emma, som låter maskrosorna lysa upp kanten av trädgården.

3 kommentarer:

bagateller.se sa...

"-De är ju som små gula solar!" Sa min brorsdotter med beundran i rösten en gång, och jag håller med, de kan faktiskt vara ganska fina. Synd bara om de tar andra blommors plats! /Terese

Lusthuset sa...

Naturen är väl underbar!

Det Ljuva i livet sa...

Nybliven och något nitisk husägare som jag så känner jag att de ska BORT! Någon enstaka kan vara okej men vi hade maskrosor som fått härja fritt i 10 år i trädgården.