tisdag 11 september 2007




När barnen är små och man ska inreda barnrummet har man ju ganska mycket frihet. Jag köpte för länge sedan boken Rum för barn av Judith Wilson. Boken innehåller fullt med fina bilder av olika sorters barnrum och tips och trick för att få till det lilla extra. Ibland när jag ser ett fint rum så är det svårt att sätta fingret på vad det är som gör rummet så härligt att vara i. Det gäller ju alla rum. Är det färgsättningen, ljuset, möblerna eller möbleringen? Jag tror personligen att det är en mix av allt.




I detta rum är basen vit med textilier i svagt rött och blekblått. Mönsterna är rutigt och randig, med undantag från det ena röd och vitblommiga överkastet. De milda färgerna gör att det känns lugnt i rummet. Den röda stolen i primärfärg ger extra sting åt pastellerna.


Det var allt för denna gång. Nästa inlägg ska bli med bilder hemma från oss. Det var länge sedan nu. Kika gärna in snart igen!



Kram,
Emma

Foto: Inscannad bild från boken Rum för barn från noll till tio av Judith Wilson

3 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Vad mysiga sängar! Där tror jag mina barn skulle vilja krypa ner :)

Evelinas hus sa...

Den boken har jag också, jag älskar den. Vilken fin blogg du har. Jag kommer tillbaka.
Caroline

Anonym sa...

Vilka underbara sängar! Var har du fått tag i dem? Är de nytillverkade eller gamla? Du har verkligen det jättevackert hemma! Kram Camilla