lördag 3 november 2007

Nu är jag tillbaka!
Höstlovet kan sammanfattas med ord som shopping, renovering och miljöombyte. Vi har hunnit med ett besök i Örebro och ett i Jönköping.

Här hemma har förkylningarna härjat, men trots det så har vi nu fixat i ordning badrummet uppe. Det har blivit en uppfräschning i form av vit färg. Jag ska försöka hinna med att ta bilder på badrummet i morgon så ni får se. Det har blivit betydligt bättre. Sedan har vi (äntligen) hittat stilen där inne. Jag måste säga att det är tack vare alla bloggar och alla vita inredningar jag ser överallt, som fått mig att hitta det som känns "vi". Inredning för mig kan annars lätt bli en djungel. För en person som jag som tänker på inredning dygnets alla timmar så är det lätt att snöa in på alla möjliga stilar, men det vita lantliga känns som "oss". Så nu har badrummet fått en lantlig touch!

Jag har lagt till här till höger en liten lista på våra projekt här hemma. Som ni kan se där så har vi planer på att slå ut en vägg mellan matrummet nere och tv-rummet. På vår nedervåning finns en hall, två små rum, ett större rum som är matrum, kök, toalett och groventré. Därför skulle det kännas bra att få bort en vägg och göra det lite luftigare. Det finns inget flöde alls här nere. Tänk då vad härligt det vore med en sprakande brasa!! Jag skulle vilja ha en gammaldags kakelugn, en vit rund. Det vore perfekt!

Idag har vi besökt min syster och hennes sambo som håller på att flytta från sin lilla, lilla etta till en stor rymlig tvåa med högt i tak i ett hus från slutet av 1800-talet. Åhh jag måste erkänna att det lockar att bo mitt i stan i en fin stor våning! Ska se om jag kan be och få ta lite bilder där när de kommit i ordning...

Nu ska jag slå mig ner i soffan framför tv.
Kramar4 kommentarer:

En inredoholic sa...

vilken fin sida!! Jag är ny i bloggvärdlen och hittade precis din sida. Nu ska jag titta lite vidare på den.Besök gärna mig om du har tid o lust...

Må så gott!

Granne med Selma sa...

Hej! Hittade din blogg via en massa kringelikrokar... :-) Så mysig blogg du har! Ska kika runt lite mer nu, men vill passa på att fråga: Hur har du gjort för att få till det där med musik när man surfar runt i din blogg? Det var jätte, jättemysigt?
Mvh Sussie

Emmas inne och ute sa...

Granne med selma: Klicka på min musiklista så kommer du automatiskt till den sidan där man fixar det! Tack för komplimangen!

En inredoholic: Jag ska kika in på din sida. Kul att du gillade min!

B sa...

Ååå ännu en till härlig lantlig blogg..jag vill oxå ha det så här fint, men det tar tid..men å andra sidan den som väntar på något gott väntar inte för länge :) jag undra om jag får lägga till din sida i min blogg???

ha dé!